Poštovani korisnici, pošiljke kreirane 30. aprila biće na isporuci od 7. maja. Za narudžbine kreirane tokom praznika isporuka je od 8. maja.
Poštovani korisnici, pošiljke kreirane 30. aprila biće na isporuci od 7. maja. Za narudžbine kreirane tokom praznika isporuka je od 8. maja.

Još jedna inicijativa Internet Prodaje Guma i Atlas 24h Servisa pomoći na putu

25.03.2024.

Atlas Servis je liderska kompanija na tržištu Srbije sa preko 16 godina iskustva u pružanju usluga pomoći na putu, koji su usko specijalizovani i vrhunski opremljeni za pružanje pomoći na putu u svakom trenutku i u svim uslovima. Više od 150 energičnih ljudi koji dele opredeljenost osnivača za brzom, efikasnom i kvalitetnom uslugom za sve klijente. Prvi sa ponudom mogućnosti neograničene kilometraže šlepovanja u Srbiji, kao i pokrivanja troškova popravke vozila. Preko 300 strateški raspoređenih šlep vozila širom Srbije i partnerskim programom sa asistentskom kućom AWP Austria ( članica grupe Allianz ) za teritoriju Evrope.

Atlas24h je logičan izbor svakog vozača u Srbiji, jer im garantuju:

–        Najkvalitetniju uslugu u smislu brzine, efikasnosti i odnosa prema klijentu

–        Najveći i najpovoljniji asortiman paketa pomoći na putu

–        Dugoročnu saradnju i zadovoljstvo

POPUST 10% NA SVE PAKETE ATLAS 24H SERVISA

U saradnji između Atlas Servisa i Internet Prodaje Guma, potrošači dobijaju značajnu prednost: od 15.03.2024. prilikom kupovine guma na sajtu Internet Prodaja Guma, svaki kupac ostvaruje pravo na popust od 10% na bilo koji odabrani paket usluga pomoći na putu koje pruža firma Atlas 24h. Ova jedinstvena ponuda omogućava kupcima dodatnu sigurnost i podršku na putu, zahvaljujući pouzdanim uslugama pomoći na putu koje Atlas Servis nudi svojim korisnicima.

Korisnik u poslednjem koraku kupovine u naznačenom polju unosi kupon i primenjuje ga, a  sistem će prepoznati i na e-mail poslati cenu paketa umanjenu za 10%.

Poslednji korak na sajtu Atlas 24h servisa pomoći na putu - kucanje kupona za popust

ATLAS 24H I „ZEBRA NA OPREZU“

Takođe, podržavaju projekt bezbednosti dece u saobraćaju „Zebra na oprezu“, izdvajajući sredstva od svakog prodatog paketa​.

Zebra na oprezu - Atlas24h od svakog prodatog paketa donira 50 rsd za kampanju Bezbednosti dece u saobraćaju
  • Preko 300 hiljada bezbrižnih vozača
  • 80% klijenata koji su došli po preporuci
  • 24/7 dostupan SOS broj

Potražite gume na sajtu Internet prodaja guma i obezbedite sebi ekskluzivne popuste.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express